Inscripció a actes i formacions Reempresa
Acte: *

Matinal de la Reempresa del Garraf
Inscriu-te a l'esdeveniment de la Matinal! Un cop inscrit, apunta't a l'espai de matchings i coneix la teva futura empresa!

Data d'inici: 07/07/2022
Horari: 10:00 - 14:00
Lloc: Club Nàutic de Vilanova, Escullera de Ponent, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú

Admissió: Obert a tothom


Ja ets usuari de Reempresa? Introdueix el teu DNI i valida-ho
Nif:
Situació laboral:

*Amb l'enviament d'aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Fundació Privada Cecot Innovació.
Finalitat: L'atenció i gestió dels serveis que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya i el registre dels interessats per a la prestació de serveis del Centre de Reempresa de Catalunya, i establir i mantenir relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat/da; la prestació del consentiment de l'interessat/da al Centre de Reempresa de Catalunya per a l'alta en serveis de promocionals, i l'interès legítim per al desenvolupament de relacions comercials.
Destinataris: La Fundació Privada Cecot Innovació i altres institucions i entitats col•laboradores per tal que puguin treballar al seu favor.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d'accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org.
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.